Art Design

Design| A Thailand Home With Mother-Nature In Mind

Designed by Blank Studio


maxime-residence-blank-studio-2

Chiang Mai is the stationed location for a newly installed modern-style home called the Maxime Residence, crafted by the great people of Blank Studios. In the hear of Thailand, situated around a floral oasis, this architecture is meant to embrace the nature around it. The home’s exterior is plated perfectly in relation to the terrain and space around it and this same fact is prevalent for the interior of the house as well. Space is utilized very wisely inside this modern construct, that exposes the details of the home with large scale windows.

The home is broken into 3-sections, whic are as follows: the parlour, master quarter and service area all respectively placed to a connect terrace. The stone wall design allows this close-quarters space to let public space be public and private space private.

Take Time To View More Of The Thailand Home ‘Maxime Residence’ Below!

maxime-residence-blank-studio-1maxime-residence-blank-studio-3maxime-residence-blank-studio-6maxime-residence-blank-studio-5maxime-residence-blank-studio-2

Shop For Home Supplies & More Below.

Advertisements

0 comments on “Design| A Thailand Home With Mother-Nature In Mind

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: